Loading...
(0) € 0,00

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Over FairLabelz

Fairlabelz is een online boutique met fashion en accessoires voor vrouwen die houden van chique en bijzondere items met een oprecht persoonlijk verhaal. Onze hoofdcollectie bestaat uit prachtige handgemaakte poncho’s, Manos del Uruguay. Aan iedere poncho hangt een hangtag met daarop de persoonlijk handgeschreven naam van de vrouw  die de poncho heeft gemaakt. Daarnaast ook de plaats waar de poncho vandaan komt.

Manos del Uruguay is gestart in 1968 met als doel werkverschaffing en persoonlijke ontwikkeling voor de locale vrouwelijke bevolking door de verkoop van handgemaakte wollen artikelen. Over de jaren heen heeft Manos del Uruguay meerdere kantoren verspreid over het hele land. Het hoofdkantoor is gevestigd in de hoofdstad Montevideo. Hierdoor kunnen deze vrouwen in hun vertrouwde omgeving blijven wonen. En hun kinderen kunnen naar school blijven gaan.

De core business bestaat uit het vervaardigen van handgebreide kleding. Een aantal noemenswaardige klanten zijn  Donna Karan, Victoria Secret, Marc Jacobs, Polo Ralph Lauren, Stella McCartney, Chanel, Mulberry en Dries Van Noten.

Inmiddels is Manos del Uruguay een non-profit organisatie, compleet geleid door vrouwen. 

Manos del Uruguay is lid van het WFTO (World Fair Trade Organization). Deze organisatie behartigt (d) de belangen van meer dan 350 bedrijven die 100% Fair Trade producten maken.

Wij zoeken wereldwijd naar unieke, prachtige handgemaakte kleding en accessoires, vervaardigd uit natuurlijke materialen. Iets bijzonders dus, voor jezelf of om cadeau te geven. Makkelijk te bestellen, bijzonder ingepakt en gratis thuisbezorgd. 

 

FairLabelz

"Whoever said money can't buy happiness simply didn't know where to go shopping."

Bo Derek

Manos del Uruguay